3 færdigheder der kan gøre dit CV mere interessant

sponsor charts webhubJobmarkedet er hårdere end nogensinde før, og har du ikke de helt rigtige kompetencer, bliver du hurtigt sorteret fra i første runde. Du kan dog optimere dine chancer for at komme videre i job-processen ved at tilføje færdigheder til dit CV, som styrker dig som ressource for virksomheden

Færdighederne behøver du ikke lære på en decideret uddannelse, i stedet kan du lære det selv ved at tage online kurser og seminarer forskellige steder på nettet. I denne artikel kigger vi således på 3 forskellige færdigheder, som du kan lære dig selv, og som helt sikkert kan gøre dit CV mere interessant for potentielle arbejdsgivere.

Lær Excel
Excel bruges overalt i danske virksomheder, og kontorets ”Excel haj” er altid højt værdsat blandt de andre medarbejdere. Hvad med at du blev kontorets ”Excel haj” og samtidig skrive ‘ekspertniveau’ ud for Excel på dit CV?
Det har du mulighed for helt uden at betale i dyre domme for traditionelle Excel kurser. F.eks. kan du på NemProgrammering.dk lære Excel fra bunden igennem en række videolektioner, som vil tage dog fra begynder til ekspert niveau. Du vil blandt andet lære om pivot-tabeller, VBA-programmering, makroer, og en masse andre funktioner i Excel, som bruges i rigtig mange danske virksomheder.

Du kan se en introduktion til kurset her: Lær Excel på NemProgrammering.dk

Bliv fortrolig med programmerings-koncepter
Flere og flere ting foregår efterhånden digitalt, og mange virksomheder efterspørger derfor som minimum en forståelse for programmerings-koncepter, når de ansætter nye medarbejdere.
Det gør det fordi, virksomheden sikkert har en række programmører ansat, som du måske skal kommunikere mere, og jo bedre i kan forstå hinanden, jo mere produktive vil i være.
At kunne forstå en udvikler når han siger at der er ”en bug” eller at ”de køre et 2 ugers sprint for at klare backloggen” er derfor meget værdifuldt for virksomheden, og derfor skal du kunne skrive det på dit CV.
Du kan lære om programmering mange steder på nettet, men det letteste er at tage en tur på f.eks. YouTube og følge et simpelt programmerings-kursus i f.eks. Python eller PHP. Det vil give dig en grundlæggende forståelse for programmering, så du kan snakke med, når der holdes møde med virksomhedens udviklingsafdeling.

Bliv up to date med online markedsføring
Det er efterhånden de færreste medier der udelukkende anvender de offline markedsføringskanaler. Lang de fleste har i dag også indarbejdet annoncering via Facebook, Google, YouTube, LinkedIn og andre medier i deres marketing mix.
Derfor er det en klar fordel, hvis du har erfaring og kendskab til markedsføring på disse platforme, gerne konkret kendskab. Dette kan du igen få ved at tage online kurser og læse om de forskellige ting på nettet. Den praktiske erfaring kan du få ved at lave lidt annoncering for dig selv, du behøver ikke bruge mange penge og kan nemt få erfaring med systemerne og annonceringsmulighederne for kun nogle få hundrede kroner.

Translate »