Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

348 boliger på vej i Kanalgården – mange af dem er små og billige

Nyt kæmpe boligprojekt går i gang torsdag. Ved Ørestads Boulevard 126 bygger ATP Ejendomme og fsb en vinkelkarré med 348 boliger i forskellige størrelser.

Torsdag 22. september bliver grundstenen nedlagt til Kanalgaarden ved Kanalpladsen på Ørestads Boulevard 126. Her opfører ATP Ejendomme og fsb 17.300 kvm. boliger i en vinkelejendom med en højde på op til 31 meter. Projektet hed tidligere ‘Generationernes Hus’ men hedder nu ‘Kanalgården’.  Her forsøger ATP og fsb at ‘fusionere’ forskellige boligformer for flere forskellige aldersgrupper.

Masser af små boliger
ATP Ejendomme står for byggeriet af 213 private lejeboliger, hvoraf 130 er egnede som private ungdomsboliger eller boliger til enlige. Dertil kommer 63 boliger er tiltænkt børnefamilier, mens 20 boliger henvender sig til seniorer.

fsb’s boliger i Kanalgaarden består af  5 almene familieboliger samt 47 almene ungdomsboliger – fordelt på etagerne mellem de øvrige lejeboliger.

Jan Johansen, ejendoms- og udviklingsdirektør i ATP Ejendomme er glad for, at det er lykkedes at tilbyde både ungdomsboliger, familieboliger, seniorboliger og handicapvenlige boliger:
“I dialog med FSB er det lykkedes os at finde en model, som på flere måder understøtter både social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed, udtaler, Jan Johansen i en pressemeddelelse.

Supermarked
Kanalgaarden bliver nabo til den nye Hannemann Skole og tilhørende idrætshal og svømmehal. I stueetagen skal der være dagligvarebutik, café og fællesrum. Kanalgaarden forventes at være indflytningsklar i 2025.

Moe er rådgivende ingeniør på projektet, og V8 Construction er totalentreptrenør. Det fremgår ikke af meddelelsen, om byggeriet er bæredygtighedscertificeret med DGNB.

Close