Andersen Bakery udvider: ’’Vi vil give plads til innovation og kreativitet’’

De har allerede etableret sig på Islands Brygge. Nu har de åbnet endnu et bageri, og denne gang er det på Metrotorvet i Ørestad City.

Det må næppe gået folks næse forbi, at der er begyndt at dufte af bagværk ud fra lokalerne på Ørestads Boulevard 49A.

Lokalerne tilhører Andersen Bakery, der har netop har åbnet deres andet bageri. De har i flere år gjort sig bemærket med deres nyfortolkning af fastelavnsbollen, som har været yderst populær blandt kunderne.

Den nyåbnede butik skal primært fungere som produktionssted og opfinderværksted.

’’Butikken på Islands brygge var blevet for lille i forhold til, alt det vi skal producere. Vi var nødt til at udvide, så vi kunne være mere effektive. Derved kom ideen om at åbne det her sted,’’ fortæller Nichlas Frese, der er driftsleder i Andersen Bakery.

Et kreativt frirum

Udover at den nye butik skal fungere som produktionslokale, så vil stedet også fungere som et rum, hvor der er plads til at udforske og finde de næste trends.

’’Her giver vi plads til innovation og kreativitet, hvor vi kan udfolde os og eksperimentere. Ideen med stedet her, er at skabe et frirum, ’’fortæller Nichlas Frese.

Der vil derfor være en forskel på, hvad man kan købe i butikken Islands Brygge og den i Ørestad.

’’Kagerne vil være anderledes i Ørestad. Her vil vi fokusere mere på at implementere det japanske samtidig med det danske. Det japanske islæt bliver derfor endnu tydeligere her. Derudover vil der også være en hurtigere udskiftning i sortimentet,’’ fortæller Nichlas Frese.

Andersen Bakery har i flere årtier fusioneret de danske og de japanske bagertraditioner, siden de blev grundlagt af Shunsuke Takaki.

Vellykket åbningsfest

For at byde kunderne velkommen blev der afholdt en åbningsfest 10. marts. Her blev der serveret kaffe og wienerbrød, og arrangementet var en succes.

’’Der var rigtig travlt, så det var en god start. Folk har taget rigtig godt imod os herude,’’ siger Nichlas Frese.

Blandt deres bestsellere finder man blandt andet den nye kage med navnet Andersen Signature. Den kan kun købes i butikken i Ørestad og består blandt andet af chokolade mazarin, karamel, praliné og mousse.

Vil bidrage til lokalområdet

Hos Andersen Bakery vil man gerne være med til at skabe et hyggeligt lokalområde.

’’Det er vigtigt, at der i et lokalområde, er nogle lokale forretninger, man kan gå til og få sig en oplevelse. Hvad enten det er kage, bagværk eller andet. Det vil vi rigtig gerne være med til at give Ørestads beborere,’’ siger Nichlas Frese.

Andersen Bakery på Ørestads Boulevard 49A har åbent mandag til søndag fra 07.00-18.00. Du kan følge dem på Facebook og Instagram under navnet Andersen Bakery, hvor der løbende kommer nyheder op.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close