Balletkompagniets elever vinder guld

“Den Danske Balletpris“ blev afholdt d. 4. og 5. maj i Odense. Balletkompagniets elever deltog i konkurrencen og vandt hele to guldmedaljer.

230 børn og unge fra 23 balletskoler deltog i konkurrencen, som strækker sig over to dage med masterclasses med dommerne på første dag og konkurrence på anden dagen.
“Skolen er umådelig stolt af alle de modige elever, som deltog i Den Danske Balletpris og som gav den gas på scenen i Odense,” siger Helle Keis, stifter og leder af Balletkompagniet.

Balletkompagniets talentgruppe Juniorkompagniet stillede op med koreografi af underviser Amalie Peronard fra Balletkompagniet. Hun vandt en særpris for ”Outstanding Choreography”.
To af deltagerne fra Juniorkompagniet, Filippa og Stephy, begge 13 år, stillede også op i Duet-kategorien og vandt også her en guldmedalje for deres smukke dans.

Balletkompagniets i alt 16 elever stillede op i følgende kategorier:

·      9-11 år balletsolist
·      9-11 år balletduet
·      12-14 år balletgruppe
·      12-14 år balletsolist
·      12-14 år balletduet – GULD
·      15-20 år balletgruppe – GULD

Dommerne ved Den Danske Balletpris 2024 var bl.a. Marcin Kupinski (tidl. Solodanser på Det Kongelige Teater), Benjamin Buza (korpsdanser på Det Kongelige Teater), Caroline Cavallo (tidl. Solodanser på Det Kongelige Teater) og Kizzy Matiakis (tidl. Solodanser på Det Kongelige Teater).

Balletkompagniet har balletskoler i flere byer i Storkøbenhavn, bl.a. i Field’s som er den største afdeling. Læs mere på balletkompagniet.dk

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »