Bellagroup runder 1 milliard i omsætning

I 2023 nåede Bellagroup for første gang en samlet omsætning på 1 milliard kr. og et EBITDA på 65 millioner kr. på tværs af gruppens københavnske venues og hoteller.

Resultatet er nået “på trods af udfordrende markedsforhold med fortsatte post-pandemiske udfordringer og politisk ustabilitet flere steder i Europa og resten af verden,” skriver Bellagroup i en pressemeddelelse.

“Vi har fortsat et stort arbejde foran os, og jeg ser frem til, at vi på toppen af de nuværende, positive takter for alvor begynder at kunne mærke effekterne af de strategiske tiltag, der pt. er ved at blive rullet ud på tværs af Bellagroup,” udtaler Christian Folden Lund, administrerende direktør for Bellagroup.

For 25 år siden lå Bella Center helt alene på fælleden ved Vejlands Allé. Her var der hverken Ørestad, metro, motorvej eller jernbane. I dag er alle arealer omkring centeret solgt fra. Men Bellagroup har en markant tilstedeværelse i Bellakvarteret med Bella Center Copenhagen og Bella Arena samt AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Dertil kommer Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad City samt Copenhagen Marriott Hotel på Kalvebod Brygge.

Sammen med årsrapporten for 2023 har Bellagroup for nylig publiceret sin årlige Responsible Hospitality ESG-rapport. Den kortlægger et fortsat stærkt fokus på bæredygtighed med initiativer som CO2e-emissionskortlægning indenfor scope 1, 2 og 3, installation af en ny solcellepark på taget af Bella Center Copenhagen og implementering af ISO 14001/20121-certificeringer for miljøledelse og bæredygtige events som den første kombinerede venue- og hotelplatform i Danmark. 

Den fulde 2023-årsrapport for Bellagroup kan findes her.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »