Bettina Lange ny direktør i KLP Danmark

Bettina Lange bliver ny administrerende direktør for KLP Ejendomme i København. KLP ejer og driver Hubnordic i Ørestad med tre store kontorejendomme i City, blandt andet HUB1 på Kay Fiskers Plads. 

Norske KLP Eiendom indledte før sommerferien en proces for at rekruttere en ny administrerende direktør til selskabets danske datterselskab, KLP Ejendomme. 

Det skete i forbindelse med et planlagt lederskifte, hvor Søren Risager-Hansen der har ledet kontoret siden 2009, efter eget ønske overgår til en stilling som udviklingschef.

Rekrutteringen er nu gennemført i samarbejde mellem Hudson Nordic, Administrerende direktør Gunnar Gjørtz og Forvaltningsdirektør Ellen Langeggen fra KLP Eiendom i Oslo.

Valget er faldet på Bettina Lange, som er 56 år og har mere end 25 års erfaring fra den danske ejendomsbranche, i de seneste 7 år som Regional Director for de danske aktiviteter i det svenske ejendomsselskab Castellum.

Forud for Castellum var Bettina Lange blandt andet en årrække ansat som direktør for i DEAS Ejendomsmæglerselskab A/S og områdedirektør i DEAS A/S, i C.W. Obel Ejendomme som udlejnings- og projekt direktør, som projektdirektør i NCC Property Development og som udlejningschef i SKANSKA Øresund.

Bettina Lange tiltræder stillingen som direktør i København senest 1. februar 2024.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »