Bliv din forkølelse kvit

Er du træt af konstant løbenæse, nys og ondt i halsen? Efteråret er virkelig en af de sæsoner, hvor mange render ind i en ordentlig forkølelse. Måske det også er den situation, du er havnet i? Mange bliver snydt af vejret, der er omskifteligt, og pludselig er man måske kommet afsted i for koldt tøj eller uden en paraply, og er blevet overrasket af et regnskyl. 

En forkølelse kan være enormt irriterende at gå rundt med, men det er svært bare lige at slippe af med den. Og fordi der er tale om en virus, er der ikke lige en mirakelkur, der på magisk vis får det til at forsvinde på nul komma fem.

Til gengæld er der alverdens ting, der kan hjælpe på symptomerne og gøre hverdagen lidt nemmere. Du kan læse meget mere om behandling af forkølelse lige her. Der er nemlig en lang række midler, der kan gøre hverdagen lidt nemmere for dig, der er forkølet.

Husmorråd eller håndkøbsmedicin?

Måske du er vokset op med forskellige husmorråd mod forkølelse, som du stadig holder fast i? Rigtig mange af rådene holder fint vand, så det er sagtens ting, du kan fortsætte med. Varme drikke som for eksempel te, der ligeledes kan virke beroligende, er noget af det, der altid anbefales, specielt hvis du også har ondt i halsen. Som supplement kan det dog kun anbefales, at du sørger for at få brugt en næsespray, hvis næsen er stoppet til, eller halstabletter, hvis det egentlig mest er ondt i halsen, du døjer med. 

Forkølelse kan vise sig på mange måder, og det er forskelligt, hvordan vi oplever den. Derfor er det også forskelligt, hvordan vi hver især har behov for at behandle forkølelsen. Benytter du dig af visse halstabletter eller næsesprays, er det vigtigt, at du anvender dem efter de gældende retningslinjer, der er.

Fri adgang til alt indhold:

Alle sektioner, e-avis, arkiv, debat.

Mød redaktionen.

1 MÅNED

30 dages gratis prøveperiode

29kr

1 ÅR

30 dages gratis prøveperiode

290kr

Translate »