Bydelspulje er næsten tømt

Bydelspuljen hos Amager Vest Lokaludvag er særligt populær i år. Der er kommet så mange ansøgninger om støtte til lokale projekter, at puljen næsten er løbet tør for midler halvvejs inde i året.

“I har sendt os en masse fantastiske projekter, der gør Vestamager til et gladere og bedre sted at bo. Vi har faktisk fået så mange ansøgninger til bydelspuljen i 2023, at vi er kommet i den fantastiske situation, at vi næsten er løbet tør for midler allerede her i maj,” skriver lokaludvalget.

I takt med at projekterne gennemføres og lokaludvalget modtager regnskaber tilbage, vil der muligvis blive frigivet flere midler. Men resten af året vil der være ansøgninger, der ikke modtager tilsagn, fordi der ikke er mange midler tilbage i puljen. Lokaludvalget modtager selvfølgelig stadig ansøgninger.

Man kan søge penge fra Bydelspuljen til projekter og arrangementer, der fremmer dialog, demokrati, borgerdeltagelse og dannelse af fællesskab og netværk i Amager Vest. Puljen var i år på cirka 4 millioner kroner årligt, og kan søges af private borgere, foreninger og virksomheder.

Deadline i maj
I Ørestad har Bydelspuljen bl. andet støttet lysfestivalen, fest for Støre Høj Sø, en podcastserie om Ørestads historie, jubilæumsarrangement for Ørestad Kor, Ørestads klassiske usikfestival, kreativ sommerskole i Ørestad Syd, Ørestad Sound & Science festival, Kulturnat for familier og Alles Jul i Ørestad Skøjtehal.

Næste deadline for ansøgninger er 28. maj.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close