Copenhagen Falcons i stort sponsorat med REMA1000

Købmændene Karina og Dennis Holm i Ørestad City og Syd har indgået en sponsoraftale med Copenhagen Falcons. Aftalen er på 100.000 kroner i 2023-24 sæsonen. 

”Mange foreninger og sportsklubber har været hårdt ramt på økonomien som følge af den økonomiske udvikling. Først var der Corona, så fulgte krigen i Ukraine, inflationen og de forhøjede energipriser. Mange klubber har mistet kontingenter eller sponsorer”, skriver Karina og Dennis i en pressemeddelelse. 

“Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i Ørestad, støtte klubbens arbejde med børn og unge i vores nye bydel. Det betyder også meget for os at klubben har medlemmer fra 37 lande og dermed gør en stor indsats for at skabe gode relationer imellem børn og unge fra hele verden”, fortsætter købmand Karina Holm, REMA Ørestads Boulevard 58.

Copenhagen Falcons er Danmarks næststørste ishockeyklub. Formand Christopher Kaas Ibsen er rigtig glad for den nye aftale, som giver flere ressourcer til det lokale klubarbejde.

“Vi har store drømme og ambitioner for fremtiden, men vi er opmærksomme på, at dette kræver tid og ressourcer. Derfor er det med stor taknemmelighed, at vi modtager støtte fra Rema 1000, Ørestad. Virksomhedens beslutning om at bakke op om vores initiativer er ikke kun en støtte til os, men også en investering i lokalsamfundet,” udtaler formand for Copenhagen Falcons, Christopher Kaas Ibsen.

Det er også blevet til et trøjesponsorat ,som REMA købmændene har fået i stand sammen med Købmandsfonden som har sponseret kr. 27.000 til kamptrøjer til klubben. Købmandsfonden KFI har afsat i alt 10. mio. kroner, som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater. 

…opdateres

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »