COPENHELL fans skal sove i nyredte senge på Crowne

Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad er gået i djævelsk partnerskab med COPENHELL festivalen om overnatningspakken “Sleep like a rockstar”.

Crowne og COPENHELL tilbyder festivalgæsterne fire hotelovernatninger, festivalbilletter og transport til og fra moshpitten til hotelværelset med rigtige senge og hvide, rene lagner. Prisen er 12.995 kr. for 2 personer, hvilket svarer til under 1.000 kr. per nat.

Formålet med partnerskabet er at styrke Crowne Plaza Copenhagen Towers’ position som Danmarks foretrukne overnatningsmulighed for festivalgæster og at tilbyde COPENHELLs gæster et nyt, unikt og kvalitetsbevidst overnatningsprodukt.

Crowne Plaza Copenhagen Towers har haft succes med lignende koncepter på Smukfest, og COPENHELLs gæster efterspørger i højere grad gode overnatningsmuligheder.

Commercial Manager Christen Christensen fra COPENHELL og Live Nation udtaler:

”COPENHELLs gæster er et voksent og modent publikum og efterspørger i højere og højere grad gode overnatningsmuligheder, og vi er derfor glade for sammen med Crowne Plaza at kunne tilbyde et nyt, unikt og kvalitetsbevidst produkt. Især at det bliver med et COPENHELL-aftryk med fokus på fællesskab og samvær ser vi som et fantastisk match, og vi ser frem til at se vores brand i nye omgivelser hos Crowne Plaza til sommer.”

Crowne Plaza Copenhagen Towers åbnede i 2009, mens COPENHELL blev afholdt for første gang i 2010. Crowne Plaza Copenhagen Towers er en del af Bellagroup, mens COPENHELL drives af Live Nation.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »