ENDELIG, siger kunderne: Skønhedsklinik i Ørestad

Skrevet af: Mina Rahim

4. november åbnede Maria Nadeem dørene til sin nye skønhedsklinik Maria Beauté Clinic i Porthuset på Ørestads Boulevard 61A. En klinik som området har manglet.

For Maria Nadeem har fascinationen af styling og skønhed altid været der.

’’Jeg tror, det har været siden barndommen, at jeg har haft en interesse for makeup og hår. På mine barndomsbilleder kan man altid se mig lege med makeup og lave forskellige looks,’’ fortæller Maria Nadeem.

Interessen var så stor, at Maria valgte at stoppe på sygeplejerskeuddannelsen og uddanne sig til kosmetolog.

’’Jeg havde længe overvejet at starte en skønhedsklinik og så for nogle år siden, gik jeg i gang med at arbejde på min drøm,’’ fortæller Maria Nadeem.

Alt fra lash lift til nye negle

Udover kosmetologuddannelsen har hun taget mange kurser indenfor skønhedsområdet. Nu kan Maria kalde sig både negletekniker, vippetekniker og hårstylist.

Ørestad har manglet en skønhedsklinik

I klinikken er hylderne fyldt med gellak i alverdens farver. Og det er ikke kun farverige negle, man kan få lavet hos Maria.
’Vi tilbyder rigtig mange ting. Lige fra neglebehandling, vipper, ansigtsbehandling, lash lift, brow lamination og voksbehandlinger. Det der sælger allermest er lash lift, gellak og ansigtsbehandlinger.’’
Snart vil der vil blive tilføjet flere behandlinger.

Maria har selv boet i Ørestad for 10 år siden, men bor i dag et andet sted på Amager. Hun har altid været begejstret for Ørestadsområdet og har fulgt med i udviklingen.

’’Dengang jeg boede her, var der ikke så mange bygninger, som der er nu. Det er et rigtigt dejligt område. Alt er nyt. Og smukt også,’’ fortæller Maria Nadeem.

Derfor var der ingen tvivl om, at klinikken også skulle have adresse i Ørestad.

’’Jeg havde været rundt omkring her i området og synes ikke rigtig, jeg kunne se nogle andre klinikker. Derfor tænkte jeg, at det var en god ide at åbne klinikken her i stedet for et område, hvor der er et hav af klinikker. Og vi bor selv på Amager, så det gør det også nemmere,’’ forklarer Maria Nadeem.

Kunderne sparer køreturen

Skønhedsklinikkens placering er blevet taget imod med åbne arme af kunderne.

’’Der er rigtig mange, der er glade for at vi er kommet, for så behøver de ikke at tage hele vejen over til en klinik på den anden side af Amager. Det er dejligt, at de ikke behøver at køre så langt nu,’’ siger Maria Nadeem.

Den varme modtagelse glæder Maria.

’’Det var meget dejligt at få positiv feedback som ny forretningsdrivende i området. Det er rart at vide, at der har været brug for en,’’ siger Maria Nadeem.

Translate »