Er du på udkig efter en billig bilforsikring til unge?

sponsor bilforsikring ungDet kan være en dyr bedrift i sig selv at have en bil, og alene forsikringen kan løbe op i mange penge om året, men ikke desto mindre er den penge værd, hvis man en dag står og uheldet er ude

Som ung bilist kan det være dyrt at hæfte sig på en forsikring, da man endnu ikke har mange års erfaring med kørsel, og dermed er bilforsikringen også højere, men med en forsikring hos Techno Forsikring, kan du bl.a. få en billig bilforsikring med gode fordele som ung.

En bilforsikring med gode ungdomsfordele
1. Nul kilometerbegrænsning
Som ung kan man have mange arrangementer, man skal frem og tilbage til, og derfor kan man hurtigt komme op og køre en del kilometer om året, hvilket i nogen tilfælde kan få forsikringen til at stige, men hos Techno Forsikring får du en bilforsikring med nul kilometerbegrænsning.

2. Forkert brændstof
Undgå frygten for at fylde det forkerte brændstof på. Techno Forsikring dækker udgifterne, hvis din bil skal på værksted, efter at være blevet fyldt op med forkert brændstof.

3. Tab af nøgle
Som ung kan man have stor tendens til at miste eller glemme værdigenstande i byen, på ferien eller bare på farten, men det behøver du ikke bekymre dig om med denne forsikring. Du er nemlig dækket af udgifterne til udskiftning af en ny nøgle.

4. Ung elitebilist
Er du fyldt 21 år, og har du siden du fik kørekort som 18-årig kørt skadefrit, bliver du allerede placeret i kassen som ”elitebilist”, hvilket også er med til at gøre bilforsikringen billigere.

Med andre ord er der altså mange gode fordele at tage med som ung, hvis du er på udkig efter en billig bilforsikring og gerne vil spare, hvor der kan spares. Ovenstående er blot nogle af de mange fordele, man får med som ung, hvis man tegner en bilforsikring hos Techno Forsikring.

Få den komplette sikkerhedsdækning
I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, når man har en bil, men det kan klart være en fordel også at tegne en kaskoforsikring, hvis man ønsker en komplet sikkerhedsdækning. Hvor en ansvarsforsikring dækker de skader, der bliver forårsaget af andre mennesker og deres køretøjer, dækker en kaskoforsikring den skade, der måtte forekomme på din egen bil.
Du er altså dækket i tilfælde af brand, hærværk, tyveri eller røveri, eller hvis din bil bliver udsat for et færdselsuheld eller en parkeringsskade. Hos Techno Forsikring får du ikke kun en billig bilforsikring som ung, men du får også den billigste kaskoforsikring.

Translate »