FÆLLES OM HANDELS- OG BYLIVET I ØRESTAD

I januar blev Business Improvement District (BID) Ørestad City skudt i gang. BIDet har inviteret detail- og servicebranchen i Ørestad City til et samarbejde om at styrke handlen, så der bliver mere liv både i butikker og spisesteder og dermed mere liv på gaden.

Deltagerne vil mødes med jævne mellemrum for at samles om både kort- og langsigtede tiltag, der vil have fokus på styrket wayfinding og gode oplevelser til beboere såvel som medarbejderne i de omkringliggende virksomheder og gøre opmærksom på de unikke tilbud, Ørestad City har at byde på.

Engagement for Ørestad

Blandt de 24 deltagere på det indledende møde var Belinay og Baki Dölek, som ejer Bellas Coffee Lab og om sommeren driver Bellas Coffee Cup i Byparken – en virksomhed, der selv rister deres bæredygtige, håndplukkede kaffebønner og byder på smagsoplevelser, som man skal lede længe efter. 

Efter det indledende møde skrev Belinay Dölek på LinkedIn: 

“Efter et super spændende møde med BIDdanmark, glæder jeg mig allerede til næste kapitel af vores samarbejde og til at bidrage til at løfte Ørestad til nye højder gennem passioneret byudvikling.

Min begejstring for styrkelsen af samarbejdet i bydelen og vores fælles indsats for at skabe levende bymidter er en drivkraft i mit engagement. Jeg ser især frem til at observere, hvordan disse initiativer vil påvirke og gavne min forretning Bellas Coffeelab.

Som en dedikeret deltager i denne transformative rejse, er jeg overbevist om, at vores samarbejde ikke kun vil forme byen, men også have positive implikationer for min virksomhed. Lad os sammen skabe en spændende fremtid, hvor bæredygtig byudvikling og erhvervsvækst går hånd i hånd.”

Et langsigtet perspektiv

ØICC har fået støtte fra Københavns Kommune til BIDet, som drives af BIDdanmark, der har arbejdet med at skabe nyt liv i mere end 35 bymidter rundt om i Danmark. BIDet er sat til at vare tre år, hvorefter samarbejdet mellem de handlende i Ørestad City vil være så solidt etableret, at de kan fortsætte processen selv. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »