Falcons Girls Cup i Ørestad Skøjtehal

Søndag 7. april havde Ørestads lokale ishockeyklub Copenhagen Falcons arrangeret Danmarks første pigecup ‘Falcons Girls Cup’ for U8-U14 pigespillere i Ørestad Skøjtehal.

140 piger fra 15 forskellige hold fra både Danmark og Sverige deltog i den første udgave af Falcons Girls Cup.

Der blev spillet 3-mod-3 kampe på 1/3 bane, og der blev spillet god ishockey med høj intensitet, fortæller Anne Louise Hyldgaard fra Copenhagen Falcons.
“Pigerne havde en helt fantastisk dag, det var tydeligt at se på de mange smil, der var i skøjtehallen. Pigecuppen blev et vellykket arrangement, der kalder på en gentagelse i næste sæson,” siger hun og sender en tak til REMA 1000 Ørestad for forplejning til pigerne..

Forud for pigecuppen havde pigerne fået hilsner fra både det danske og svenske kvindelandshold, som netop nu spiller VM i USA.

“I Falcons er vi virkelig glade for, at vi kan være med til at sætte pige ishockey mere på dagsorden. Vi har stort fokus på at blive en god ishockeyklub for piger og vil rigtig gerne bidrage til at pige ishockey bliver mere udbredt,” udtaler Dan Autzen, medlem af bestyrelsen i Falcons.

Ifølge Danmarks Ishockey Union er antallet af piger i ishockey i Danmark kraftigt stigende, i 2023 spillede ca. 1.000 piger/kvinder ishockey i Danmark.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »