Fire gode destinationer til efterårsferien

Leder du efter en god feriedestination til efterårsferien? Efterårsferien er et perfekt tidspunkt at få den sidste portion sol, inden de mørke måneder for alvor starter i Danmark. I denne korte oversigt får du fire forslag til gode destinationer til efterårsferien. Så kan du lære mere om dem og måske blive en smule inspireret til turen.

Tyrkiet

Tyrkiet byder både på et væld af solbeskinnede strande og storbykultur på din efterårsferie. Besøg f.eks. ferieparadiset Antalya, hvor du kan nyde den varme sol, tage en tur i havet og ellers bare slappe af i en liggestol. Eller besøg millionbyen Istanbul, som har tryllebundet verden med sin kunst og kultur i over tusind år. Tyrkiet har i sandhed noget for enhver smag. 

Mallorca 

Mallorca har meget længe være blandt danskernes yndlingsdestinationer og med god grund. Her får du nemlig flotte strande, varm sol og god mad – og du behøver ikke engang rejse halvvejs rundt om Jorden for at se det. Derudover er der også masser af aktiviteter for de små. Så hold efterårsferie sydpå og nyd varmen på Mallorcas strande. 

Thailand

Thailand er altid et populært turistmål hos danskerne, særligt på denne tid af året, hvor det stadig er varmt dernede. Her kan du opleve venlige og smilende mennesker, fantastisk kultur, god mad og smuk natur. Mere kan man næsten ikke bede om i en rejsedestination og du ville ønske, at du kunne blive der lidt længere, når turen igen går hjem til Danmark.

Madeira

Vi slutter af i Atlanterhavet. Her får du ø-stemning for alle pengene samt en god portion sol oveni. Denne ø er måske mest kendt for tre ting; hedvinen madeira, blommer i madeira og Cristiano Ronaldo. Men øen har mange andre ting at byde på, særligt en natur, som er helt udover det sædvanlige. Du vil ikke fortryde, at du tog dette valg.

Close