Foodtrucks får plads ved Asger Jorns Allé 

Et samarbejde mellem Ørestad Syd Borgerforening, By & Havn samt REMA 1000 i Ørestad Syd betyder, at der om få uger bliver lavet en permanent plads for fire foodtrucks midt på Asger Jorns Allé. 

Pladsen anlægges ved det nye anlæg med træer og bænke.  De fire foodtrucks skal stå på en grusplads, der anlægges inde på den tomme grund, langs med fortovet.

De fire vogne, som i første omgang er udvalgt, får lov til at stå permanent på pladsen. Der arbejdes lige nu på at etablere flere bænkesæt, strøm og toiletter.

“Det er en midlertidig ordning indtil videre, men første skridt på vejen mod at skabe byliv og aktivitet på Asger Jorns Allé”, siger Dennis Holm, indehaver af REMA 100 Ørestad Syd.

“I første omgang gælder det om at få anlagt pladsen til vognene og komme i gang. Men senere i år håber vi at vi kan holde en åbningsfest med musik og spisning,” siger Dennis Holm.

Projektet er kommet i stand efter flere møder med borgere og lokale erhvervsdrivende, der har været med til at generere ideerne. Desuden bliver de nærliggende boliger inddraget i processen.

This describes the image
Til venstre står Dennis Holm, indehaver af REMA1000 Ørestad Syd. Til højre står Nik Khanthong. Han driver foodtrucken SPYD, som bliver en af de permanente vogne på pladsen ved Asger Jorns Allé.
Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »