Generalforsamling for Arenakvarteret

10. april afholdt Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter sin årlige generalforsamling, som den første af grundejerforeninger i år.

Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter, som dækker området mellem Øresundsmotorvejen og Ejler Billes Allé, fik efter sin generalforsamling en ny bestyrelse. Peter Noes (E/F Tårnhusene I) træder ud af bestyrelsen, mens Sisse Veje (E/F Byhusene III) overtager den femte bestyrelsespost og bærer faklen videre som foreningens repræsentant i Vandlauget. Ola Hvamstad og Nicolaj Jensen fortsætter som henholdsvis formand og næstformand.

Foto øverst: Lørdag den 9. september bød på tre fejringer af nye, grønne byrum i Ørestad. Bl.a. Parkpladsen i Arenakvarteret. Foto: Grundejerforeningssekretatiatet.

Bestyrelsen består pr. 10. april 2024 af:

  • Ola Hvamstad, formand (KAB Nordre Fælled Kvarter)
  • Nicolaj Jensen, næstformand (ATP Ejendomme)
  • Anne Aage (By & Havn)
  • Sisse Veje (E/F Byhusene III)
  • Torben Simonsen (E/F Fælledhusene)
Her er Ørestad Arenakvarters bestyrelse. Fra venstre: Ola Hvamstad, Anne Aage, Nicolaj Jensen, Sisse Veje. Ikke til stede: Torben Simonsen. Foto: Grundejerforeningssekretariatet.

På generalforsamlingen gennemgik formand Ola Hvamstad bestyrelsens beretning for 2023. Sidste år var København udpeget som verdens arkitekturhovedstad, og Ørestad var omdrejningspunkt for en international arkitektkonference. Sammen med Ørestads andre grundejerforeninger satte Arenakvarteret spot på den forvandling, deres grønne områder har været igennem. Både digitalt og med store dengang og nu-skilte på Byfælleden og Skovpladsen,” fortalte bestyrelsesformanden.

Grundejerforeningen opgraderede også en sjaskvåd trampesti på Byfælleden til en gangbar grussti i stil med dem, der er ude på fælleden. Og så var foreningen på banen med bl.a. julearrangement og indvielse af det nye område Parkpladsen. Her hjalp over 100 børn til med at udsmykke vejen med kridt og maling..

I både 2023 og 2024 deltog Arenakvarteret sammen med Ørestad Grundejerforeninger og Vandlaug i Copenhagen Light Festival. I år med lysskulpturen Celestial Rhythms af designkollektivet Those Guys Lighting, som lyste Parkpladsen op.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »