Genopdag Deres garderobe

Lær at bruge Deres tøj i stedet for at købe mere nyt. 27. september viser Laura Lava på to hæsblæsende timer, hvordan man forvandler sin garderobe fra begrænsninger til muligheder. Det foregår på Tårnby Hovedbibliotek.

FN’s Verdensmål nr. 12 om ansvarligt forbrug og produktion, starter hjemme i klædeskabene. Man kan ikke KØBE sig til en bæredygtig livsstil. Forbrug afsætter altid aftryk, uanset hvor ansvarligt noget er produceret. Samtidig bruger vi kun omkring 30% af tøjet i skabene.

Løsningen er ikke at rydde ud og forære det hele væk, for genbrugsbutikkerne bugner, og strande i ulande er lossepladser af værdiløst tøj, som vi (med god samvittighed) har puttet i tøjcontaineren.
Derfor er løsningen at man lærer at BRUGE sit tøj. Laura Lave vil fortælle:

• Hvilket tøj, der skal være i skabet, så man kun har tøj, man kan passe og lide.

• Hvordan man sammensætter sit tøj på måder, der giver nye, fede looks.

• Hvordan man investerer i det rigtige, når man fremover shopper tøj.

“Du går hjem med en konkret forståelse for, hvordan du opbygger en garderobe efter din egen stil, og du lærer at planlægge nye køb, så du investerer i det, du mangler, ikke det du plejer. Bagefter har du lyst til at gå lige hjem og rydde op i klædeskabet, og du ved præcis hvordan du kommer i gang!” skriver Tårnby Hovedbibliotek.

Ryd op i klædeskabet med Laura Lava. 27. september på Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10. Billetpris 35 kroner på www.taarnbybib.dk, eller på bibliotekerne i kommunen.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »