Giv logi til en arkitekt!

Archistay er navnet på en portal på nettet, hvor Ørestadbeboere kan oprette en profil og finde det rette match, hvis de vil have en eller flere af de mange arkitekter fra hele verden boende i nogle dage under UIA World Congress of Architects 2023 i Bella Center 2.-6. juli 2023.

Portalen er lavet i samarbejde med Arkitektforeningen og humanhotel.com. Beboerne kan oprette en profil og tilbyde en sofa, et værelse eller en del af lejligheden til rimelige priser – og med forventning om at besøget bliver givende for begge parter.

Bæredygtigt ophold
Mette Lindberg, CEO for UIA2023, fortæller at den private indlogering er vældig populært for mange kongresdeltagere.

“Det ved vi fra andre kongresser. Det giver en helt anden oplevelse at lære en by at kende gennem nogle mennesker, som faktisk bor der. Desuden er det en bæredygtig måde at tilbyde gæsterne logi på. Vi håber at rigtig mange Ørestadbeboere har lyst til at åbne deres hjem for en kongresdeltager,” siger Mette Lindberg.

Hun mener at Ørestads beboere kan være med til at give kongresdeltagerne den perfekte oplevelse.

“Modsat mange andre kongrescentre, så ligger Bella Center midt i Ørestad, som er en ny bydel med masser af de bæredygtige løsninger som verdenskongressen netop handler om,” siger Mette Lindberg, som understreger at alle Ørestadbeboere kan tilmelde sig som værter.

“Det kan være at man bare gene vil vise sin by frem og lære andre mennesker at kende, eller også har man selv interesse for arkitektur, bæredygtighed og bydesign. Alle er velkomne,” siger Mette Lindberg.

Læs mere om ordningen og tilmeld dig som vært på https://www.humanhotel.com/archistay/be-a-host

Translate »