Gode råd til havefester

sponsor havefestEn god havefest skal gerne have mindst tre komponenter: spændende gæster, god mad og kolde drikke. Hvis de tre ting er til stede, så er det næsten umuligt ikke at have en god fest. De spændende gæster må man selv finde, men den gode mad og de kolde drikke er der hjælp til.

God mad er vigtigt
Alle madelskere ved, hvor vigtig god mad er. Men hvad er god mad egentligt? Det er selvfølgelig først og fremmest et spørgsmål om smag, nogen synes østers er det bedste i verden, mens andre foretrækker en spegepølsemad. Heldigvis er der så utrolig mange forskellige fødevarer til rådighed nu til dags. I Danmark er vi så heldige at have rigtig mange dagligvare- og specialbutikker. Skulle uheldet være ude, og man ikke kan finde de ønskede ingredienser der, så er der jo altid vores ”gode ven” internettet.

Gode råvarer
Tilbage til spørgsmålet om, hvad god mad er. De fleste kan vist blive enige om, at god mad er en kombination af gode råvarer, der er veltilberedte. Hvad der så lige skal serveres er op til smag, behag, tid og pengepung. For de fleste voksne er sidstnævnte den største udfordring, men uanset budget så er det i nutidens Danmark muligt at få og fremstille lækker mad. Festmad kan have mange udformninger lige fra de klassiske grillpølser, hvor alle inklusive børn kan være med og til grillstegte hummere i den mere eksklusive ende.

Kolde drikke
En sommerfest uden kolde drikke er som en skiferie uden sne, nemlig ikke værd at skrive hjem om! Det kan godt være en udfordring at få kølet øl, sodavand og vin tilstrækkelig meget og hurtigt ned. Heldigvis er det muligt at købe tøris, som klarer det i et snuptag. En ekstrabonus er, at det som regel er lidt af et samtaleemne til enhver fest.

Translate »