Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Henrik: Mit liv som kriminel

Parcelhus, kernefamilie og ligusterhæk i Tårnby. Intet pegede på at Henrik Hjorth skulle leve sit liv som hardcore kriminel. Du kan høre hele hans historie, når han gæster Vestamager Bibliotek. 

Da Henriks forældre blev skilt, mistede livet retning for Henrik, der på det tidspunkt var teenager.  Småtyverier, hashrygning og tunede knallerter blev erstattet af kokainsalg, store rambuktyverier og kørsel med escortpiger.

“…Jeg har gået på High School i USA, været på skoleskibet George Stage og jeg har konkurreret i standarddans – det lå ikke ligefrem i kortene, at jeg skulle blive super-vanekriminel. Men det blev jeg; for da mine forældre blev skilt, faldt korthuset sammen…”, fortæller Henrik.

I dag er Henriks straffeattest ren, han er far til en lille dreng og han har en levevej han kan være stolt af. Men vejen dertil har været lang – og fortiden griber ind i nutiden; sagsomkostningerne, de moralske tømmermænd og trangen til endnu et adrenalinsus må han fortsat leve med.

Mit liv som kriminel ved Henrik Hjorth. Tid: 14/3 kl. 19.00-21.00. Sted: Vestamager Bibliotek. Billetpris 35 kr.  Billetter kan købes online på www.taarnbybib.dk, eller på bibliotekerne i kommunen.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close