Hvad skal der ske under metroen?

Der er borgermøde om Metroparken 24. oktober på Ørestad Gymnasium, hvor drømme og visioner om en park under metroen er på programmet.

Det er gratis at drømme, men måske nogle af drømmene kan blive til virkelighed en dag. Lige nu er det Amager Vest Lokaludvalg, der drømmer om at udnytte de tomme arealer under metrobanen i Amager Vest, men hvad vil du gerne have? Både foreninger og private er velkomne til at lægge forslag på bordet.

Alle der er nysgerrige og har lyst til at deltage i borgermødet om Metropark er velkomne til at slå vejen forbi. Mødet finder sted 24. oktober klokken 17-19 på Ørestad Gymnasium på Ørestad Boulevard 75. Der er gratis adgang med tilmelding på mail: vj0t@kk.dk

Livlig debat

Lokaludvalget vil gerne skabe et socialt liv langs med metrobanen i Ørestad på strækningen mellem Islands Brygge og Vestamager metrostation, så arealet ikke blot står alene tilbage og lyser op som et betontag.

Hvad skal der være i Metropark? Kig forbi borgermødet og vær med til at bestemme. Foto: Heidi Engelund Friis

Amager Vest Lokaludvalg har givet projektet navnet Metroparken. Men hvad har beboerne i området og de, der arbejder eller går i skole der af gode ideer? Skal der være streetfood market, sportsarealer, træer og græs under fødderne, kunst og graffiti eller noget helt andet. Mødet er arrangeret af lokaludvalget og Ørestad Gymnasium.

Der er oprettet en facebookgruppe om borgermødet om Metropark, hvor der allerede er en livlig debat, om hvad arealerne skal bruges til.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »