Hvordan skal frokost på arbejdet se ud i fremtiden?

•  Det kan du høre mere om den 20. november fra kl. 09.00-13.30 (frokost inkluderet).

Her inviterer ØICC og Københavns Kommune til “Morgendagens Kantinemad”, hvor vi stiller skarpt på, hvordan vi i fællesskab kan bringe grønnere madvaner ind i kantiner på virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner og derigennem bidrage til et mindre klimabelastende forbrug.

På dagen vil I møde eksperter, køkkenchefer og ledere, der arbejder med kantineomstilling og få den nyeste viden og forskning på området. “Morgendagens Kantinemad” er første skridt i et koordineret og øget fokus på området på tværs af Københavns Kommune og i ØICC.

Eventet foregår i HUBNORDIC HUB3, Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København. Tilmeld dig via linket på forsiden af ØICC’s hjemmeside, oicc.dk. 

PROGRAM

09.00-09.15: Velkomst og introduktion v/ dagens moderator, Judith Kyst, direktør for Madkulturen. 

• Icebreaker: Diskussionsspørgsmål i små grupper

09.15-09.30: Tale v/ teknik- og miljøborgmester Line Barfod 

09.30-09.55: Oplæg: Mad som revolution

“Fremtidens kantinemad: Hvorfor planterig kost er fremtiden”   v/ Bente Halkier, næstforperson i Klimarådet og professor på KU

09.55-10.20: Oplæg: Bæredygtig kantineomstilling

“Det holistiske perspektiv og nye standarder for bæredygtig omstilling af kantiner” v/ Line Rise Nielsen, Partner og fødevarepolitisk rådgiver, Changing Food 

10.20-10.55: Erfaringer fra kantineomstilling. 

Præsentation af kantinecases: 

• Deloitte (TBC), 

• Københavns Professionshøjskole (Asbjørn Franck), 

• Det Kongelige Bibliotek (Mette Mejlvang, Vicedirektør), 

• Københavns Kommune (Mathilde Heldt Rønnow og Anna Karolina Jönsson, Kontor for Vækst og Erhverv, Økonomiforvaltningen)  

10.55-11.15: Paneldebat + QA fra salen

• Hvad har været de største udfordringer og hvordan har I løst dem? 

• Hvordan kan en kantine gå i gang med deres kantineomstilling? 

• Hvad er de vigtigste læringer?

11.15-11.30: Pause med forfriskninger

11.30-11.50: Forskning og data om adfærdsændringer. 

Præsentation af tre projekter:

• Normplant v/ Morten Wendler Jørgensen, Postdoc, KU. 

• Agrifoodture v/ Luke Schafer, FoodSHIFT Co Coordinator, KU.  

• Madkulturens seneste analyse af frokostvaner v/ Madkulturen

11.50-12.00: Paneldebat + Q&A fra salen

• Hvordan anvender vi viden om adfærdsændring i omstillingen? 

• Hvor ligger de største potentialer? 

• Hvordan sikrer vi, at forskning bliver brugt i praksis?

12.00-12.10: Kort talk om potentiale for at samarbejde i branchen

12.10-12.30: Paneldebat: Kantineomstilling – fokus på køkken og medarbejdere – løsninger, barrierer og sociale tippepunkter

Paneldeltagere: 

• Køkkenchef fra Deloitte (TBC), 

• Køkkenchef og medarbejderrepræsentant fra Københavns Kommune (TBC), 

• Morten Wendler Jørgensen, Postdoc, KU (med erfaring fra KU om medarbejdertilfredshed), 

• Rambøll (perspektiv på løsninger gennem dialog) 

Debatemner: 

• Hvad er de største barrierer i omstillingen, og hvordan løser vi dem? 

• Hvordan håndterer man utilfredse medarbejdere? 

• Hvilke metoder har vi for at arbejde med dialog på tværs af virksomhed/organisation? 

12.30-12.35: Afrunding og næste skridt

12.35-13.30: “Eat and Talk”: Interaktiv frokostbuffet

Du skal have abonnement for at læse denne artikel     Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »