I alt 10 personer blev ramt af skud

Ved skyderiet søndag 3. juli i Field’s blev 10 personer ramt af skud. Tre blev dræbt, mens syv andre blev såret af skud. I alt er der 27 sårede eller tilskadekomne.

Det oplyser Københavns Politi.

De 10 skudofre er fire mænd og seks kvinder i alderen 15-50 år. Heraf er de seks personer danske statsborgere født i Danmark. Derudover er der tale om to svenske statsborgere samt en russisk og en afghansk statsborger. De to sidstnævnte er begge bosiddende i Danmark.

De tre dræbte er en 17-årig mandlig dansk statsborger, en 17-årig kvindelig dansk statsborger og en 46-årig russisk mand, der var bosiddende i København.

Desuden blev syv personer såret af skud. Det drejer sig om fem kvinder og to mænd. Fire af dem blev alvorligt såret. Der er tale om to danske kvindelige statsborgere på henholdsvis 19 og 40 år, en mandlig svensk statsborger på 50 år samt en 16-årig kvindelig svensk statsborger.

Tre personer kom lettere til skade, da de blev strejfet af skud. Der er tale om en 15-årig kvindelig dansk statsborger, en 17-årig kvindelig dansk statsborger og en 45-årig mandlig afghansk statsborger, der er bosiddende i Danmark.

20 andre personer kom lettere til skade under evakueringen af Field’s.

Translate »