Julepostyr på Balletskolen!

Balletkompagniet er klar med årets juleballet, hvor eleverne fra Balletkompagniet Field’s vil optræde. Juleballetten har fået titlen “Julepostyr på Balletskolen”.

“Forestillingen byder på masser af julehygge og dygtige børn og unge i fine kostumer på scenen og selvfølgelig en hel masse julemagi og vidunderlig, klassisk musik,” skriver Balletkompagniet.

Balletten varer en god times tid og er for hele familien. Alle Balletkompagniets elever i alderen 4-17 år medvirker. Og de kommer til at optræde på en stor professionel scene med lyssætning, musik og scenografi. Hele balletten filmes.

Fotos: Fra sidste års juleballet. Balletkompagniet.

“Julepostyr på Balletskolen” handler om to søstre, Liva og Hannah, som denne december virkelig er kommet på en opgave. Et fald på skøjtebanen forhindrer Hannah i at danse hovedrollen i balletskolens juleshow. For at redde balletskolen fra at blive lavet om til en parkeringsplads, bytter de roller; Hannah er nu Liva, og Liva er Hannah. Liva er god til moderne dans, men desværre er hun ikke den fødte ballerina og balletlæreren er begyndt at blive mistænksom. Hun hjemsøges også af nogle mærkelige drømme. Kan man mon lære at danse ballet på bare en uge? Kan de to søstre gennemføre deres plan uden at blive opdaget? Og hvem er den nisselignende person, der lusker rundt over det hele? Se årets juleballet og få alle svarene samt en fantastisk julehistorie om søskendekærlighed og nye dansetrin, selvfølgelig tilsat en masse julemagi.

Tidspunkt: Lørdag 10. december 2023 kl. 16.00-17.00. Sted: Portalen i Greve. Læs mere om forestillingen her: https://balletkompagniet.dk/aarets-juleballet-julepostyr-paa-balletskolen/

Alle elever fra 4 år og opefter har en rolle i juleballetten. Balletkompagniet.
Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »