Kåring af Årets Frivillige i Ørestad IF

Lørdag 4. november var 80 frivillige samlet på Crowne Plaza til den årlige frivilligefest i Ørestad Idrætsforening.

Hver afdeling skulle kåre Årets Frivillig, en tradition i Ørestad IF, som skal fejre dem der har gjort et ekstraordinært stykke arbejde i det forgange år. 

Billedet herover viser Frivillig Pelle Nordberg og Formand Sune Nordberg fra Ørestad IF Kampsport.

Basket: Formand Henrik Fjordvald og Frivillig Benny Heidebach.

“Uden den store frivillighed som binder hele Ørested IF sammen ville vi ikke kunne stå det sted, hvor klubben i dag befinder sig. Sidste år kunne vi invitere vores kampsport velkommen og i år har vores basketafdeling kunne byde velkommen til Børnebasket. Næste år vil svømmeafdelingen komme med et bidrag på 1.000 nye medlemmer, og så kommer Ørestad IF virkelig på landkortet over en af de store klubber i Danmark,” skriver Ørestad IF efter fejringen af de frivillige.

“Uden jer var det ikke muligt. Alle burde få en speciel pris, men nogle få er udvalgt.  Stort tillykke til alle i Ørestad IF.”

Fodbold: Kasserer Daniel Lange, Frivillig Emil Gammelmark Andersson og Formand Kristian Johnson.

En af prismodtagerne er Emil Gammelmark fra Ørestad IF’s fodboldafdeling. Han har for eksempel været med til at lede arbejdet med årgang 2016, som består af 58 børn. Emil er en af de i alt 14 frivillige trænere på årgangen. Han fik disse ord med på vejen:

“Emil er en ildsjæl udover det sædvanlige, der gør et helt ekstraordinært arbejde med årgangen og ydermere kommer med input til bestyrelsen samt involvere sig i klubbens øvrige aktiviteter.”

Frivilligfest på Crowne Plaza. Her kampsport-træner Martin Puggaard og fitnessdans-instrutør Irene Nielsen. FOTOs: Ørestad IF
Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »