Ketsjerhus på Amager

Der er ikke rigtig muligheder for at spille tennis og badminton i Ørestad. Men nu får Amager et stort Ketsjerhus med Amagerbanen som nabo.

Ketsjersportens Hus skal samle tennis, badminton og bordtennis under et tag. Nu har politikerne valgt en endelig placering af huset, og det bliver Kløvermarken på det nordlige Amager. Det nye Ketsjersportens Hus bliver placeret ud mod Amagerbanen og Uplandsgade.

På adressen finder man i forvejen Kløvermarkens Tennis Klub med 11 udendørs- og tre indendørsbaner til tennis — og fire baner til squash. Ketsjersportens Hus skal bygges sammen med den eksisterende hal, der både indeholder omklædning, klubhus og café.

Det bliver nødvendigt at frikøbe et grundareal fra DSB, og dette skal først godkendes ved efterårets budgetforhandlinger. En tidligere vurdering fra kommunen lyder, at et nyt ketsjerhus — i den billigste model — kan opføres for mellem 50 og 70 millioner kroner. Det skriver Magasinet KBH.

I det videre planlægningsarbejde skal de gamle jernbanespor på Amagerbanen bevares, ligesom bevaringsværdige træer udpeges. Desuden skal der arbejdes videre med de konkrete funktioner i det nye hus.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »