Mindre ensomhed, tak

Amager Vest Lokaludvalg vil have mindre ensomhed og mere naboskab. Men hvordan får man dem, der i virkeligheden har brug for det, til at samle sig i fællesskaber i bydelen?
 
De spørgsmål ønsker lokaludvalget at blive klogere på, og derfor er bydelens foreninger og sociale aktører til et netværksmøde om ensomhed og fællesskab 27. september.

På mødet vil der være oplæg af filosof og forfatter Preben Astrup om fællesskaber og ensomhed. I en workshop skal deltagerne dele ud af hinandens erfaringer på området. Til sidst på vil der være mulighed for spørgsmål og dialog med oplægsholder Preben Astrup.

Mødet er en del af Projekt Naboskab, hvor Amager Vest Lokaludvalg på forskellige måder arbejder med øget lokalt fællesskab i opgange, foreninger, gårdlaug m.m. På denne side kan man læse mere om projektet og de mange tilbud om fællesskab, som allerede findes.

Netværksmøde om naboskab og frivillighed: Onsdag 27. september 2023 kl. 17.00-19.00. A-huset, Amagerfælledvej 73.  Den endelige dagsorden udsendes senere til alle tilmeldte. Tilmelding skal sendes til vj0t@kk.dk – angiv deltagernavn og forening.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »