Når far skal dø

Foredrag om sorg og sorgbearbejdning ved Kirsten Wallentin Damgaard

Kirsten Wallentin Damgaards døtre var 9 og 11 år, da hendes mand fik konstateret den dødelige diagnose ALS. Hvordan hjælper man børn igennem den sorg det er, at miste en forælder?

I et foredrag på Tårnby Hovedbibliotek fortæller Kirsten sin personlige historie og hun deler ud af sin store viden om at hjælpe børn og voksne i sorg.

Kirsten fortæller om hvordan man støtter børn i sorg og bevarer deres tro på, at livet er godt. Hvordan man takler hverdagen og passer på sig selv samtidig med at man passer på de andre. Og om at insistere på at have et godt liv, selvom man mister en man har kær. 

Foredraget henvender sig til alle, der er pårørende eller god ven til et menneske i sorg – samt fagpersoner.

Kirsten Wallentin Damgaard er stifter af Børnesorg, der tilbyder kurser i at støtte børn i sorg, foredrag og sorgbearbejdning. Hun er forfatter til bogen ”Når far skal dø – en fortælling om, når sygdom rammer og gode råd til at hjælpe børn i sorg”. I 2018 mistede hun sin mand til ALS. I dag bor hun med sine to teenagedøtre.

13. april kl. 19.30-21.00. Tårnby Hovedbibliotek. Billetpris 35 kr. Billetter kan købes online på www.taarnbybib.dk, eller på bibliotekerne i kommunen.  Foredraget arrangeres i et samarbejde mellem Tårnby Kirke og Tårnby Hovedbibliotek.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »