Nest 45 åbner med hotel og kontorer – næsten helt udlejet

Hotel, teleselskab og forsikringsselskab. Brugerne af Nest 45 på Ørestads Boulevard 45 flytter ind i det nye hotel og kontorbyggeri.

Nest 45 er opført af Skanska på Ørestads Boulevard 45 og er tvillingebygning og nabo til Swecos hovedkontor ved siden af. Under hele komplekset er der parkeringskælder.

Den første indflytter i huset er Hotel Ibis Styles som allerede har  åbnet de 186 værelser for de første gæster.

Hotelafdelingen lejes af den hollandske operatør Borealis Hotel Group, som driver hotellet under et af den franske hotekæde Accors’ varemærker, Ibis Styles.

This describes the image
Elo Alsing, Markedschef i Skanska, sammen med Frank Abel, Adm. direktør i Sønderjysk Forsikring. Foto: Skanska

Telia og sønderjysk forsikring

I denne måned flytter teleselskabet Telia deres danske hovedkvarter ind i bygningen.

Og endelig har Sønderjysk Forsikring skrevet kontrakt på et lejemål på tredje sal.

Sønderjysk Forsikring og de over 200 medarbejdere kommer fra et lejemål i CPH Highline på Havneholmen. Men efter kun et år er afdelingen i København blevet så stor, at der er brug for mere plads.

“Heldigvis har vi, siden vi kom til København, haft et godt og konstruktivt samarbejde med Skanska, som vi også har fundet en god løsning med omkring leje af et nyt lejemål i Ørestad,” siger Frank Abel, som er administrerende direktør i Sønderjysk Forsikring.

Nu har Nest 45 kun et enkelt ledigt lejemål tilbage på den øverste fjerde etage. Her er det muligt at leje 1.300 kvm. kontor og 30 parkeringspladser i kælderen.

Kontordelen er indrettet med et åbent atrium med lounge, eventområde og kantine. Med et hotel som en af de store lejere er det nemt for kunder og samarbejdspartnere at overnatte i forbindelse med besøg hos virksomhederne. Nest 45 er bæredygtighedscertificeret til DGNB Guld og er tegnet af Holscher Nordberg Architects.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close