Nestlé flytter til HUBNORDIC

Den globale fødevaregigant Nestlé er ny lejer I HUB1 på Kay Fiskers Plads, som er KLP Ejendommes nyeste kontorbygning. Det er koncernens nordiske hovedkontor, der fra 1. maj har flyttet sine 300 medarbejdere til et lejemål på 4.200 kvm.

Lejemålet er indrettet til at facilitere medarbejdernes nye måder at arbejde på, og rummer bl.a. et testkøkken til Nestlé’s mange kaffeprodukter.  Kontoret skal være et sted at mødes og samarbejde, snarere end kun at være et sted, hvor man arbejder:

”Vi oplever et ønske fra medarbejderne om at opdatere vores arbejdsplads. Det bliver i øjeblikket opfattet som kedelig og “sjæleløs”. Vi tror på, at et attraktiv og velfungerende kontor kan hjælpe med at tiltrække og fastholde medarbejdere. Med det opdaterede kontor ønsker vi at øge følelsen af at være ÉN virksomhed og forbedre det tværfaglige arbejde,” udtaler Anna Bergvall, Nordic Transformation Manager i Nestlé.

Ørestad som knudepunkt

Nestlé har haft adresse i Ørestad siden 2014. Så virksomheden flytter blot lige rundt om hjørnet fra Arne Jacobsens Allé. Ørestad er stadig et centralt udgangspunkt for koncernen mange udenlandske aktiviteter og samtidig understøtter det en nem adgang for Nestlés medarbejdere fra Sverige.

En anden ny lejer, som er på vej ind i HUB1 på Kay Fiskers Plads, er Øresundsbron konsortiet, som driver Øresundsforbindelsen. De flytter fra det centrale København til Kay Fiskers Plads 10. 6. sal. Så der bliver udsigt til Øresund…

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »