Ny butik med isenkram fra overskudslagre

2. november klokken 9.00 åbner Basic & More i Amager Centret. Butikken sælger isenkram og boliginteriør fra overskudslagre, er fejlemballeret eller udgået.

“Hver dag går gode varer til spilde, og for at undgå det, opkøber vi spildvarer og sælger dem billigt til vores kunder. Det er vores håb over forventning, at lokalområdets beboere vil støtte op om vores koncept og værdier, siger Søren Bryske Larsen, der er administrerende direktør hos Basic & More.

Butikken fører et begrænset fast produktudbud af boliginteriør fra eget brand, mens hovedparten af varerne kommer fra danske og internationale brands. 

Basic & More’s nye butik bliver den 11. af sin slags i Danmark, og placeringen i Amager Centret er den første i Københavnsområdet. Butikken kommer til at ligge ved siden af Normal.

Basic & More åbner klokken 9.00 torsdag den 2. november. Butikken har placering på 1. salen i Amager Centret. Foruden en goodiebag til butikkens første 150 kunder får gæster 20 procent rabat på alle varer fra den 2. november til og med den 5. november. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »