Ny Hjertesti søger gå-værter

Hjerteforeningen er i samarbejde med Naturstyrelsen og Naturcenter Amager ved at etablere en ny Hjertesti på Kalvebod Fælled.

Startpunktet er pladsen foran Naturcenteret, og man ender samme sted. Der vil bliver etableret to ruter i det naturskønne område. Den korte på cirka 2 kilometer og den lidt længere på cirka 3,2 kilometer.

Ruterne vil være afmærkede, og blandt andet gå over den nyetablerede “Digtenes bro” med haiku-digte og videre til Store Høj-området. 

I den anledning søger Hjerteforeningen nu personer, som har lyst til at arrangere gåture på de to stier, eller nogle af de andre ruter i området. Der bliver også mulighed for at få adgang til det nyetablerede Ildsjælehus, hvor man f.eks. kan mødes bagefter til socialt samvær og en kop kaffe/the.

“Tidspunkt og hyppighed er helt op til arrangørerne. Det kan være en fordel, at man er flere personer om opgaven. Så har du lyst til at deltage i dette fællesskab og skabe gode rammer for gåture på Hjertestien med socialt samvær for andre, er du så hjertelig velkommen,” siger Margit Grome, som er formand for Hjerteforeningen i København S.

Kontakt evt. Margit Grome på mail: margitgrome@gmail.com eller telefon 4041 9476. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close