Ny sponsor til Ørestad IF

REMA 1000 Ørestad er nu hovedsponsor for alle børne- og ungdomshold i Ørestad IF Fodbold.

Der er indgået en treårig aftale, som bl.a. betyder at REMA 1000 Ørestad logoet kommer til at pryde spillertrøjerne fra  yngste børnehold til ældste ungdomshold.

Rema 1000 Ørestad har to supermarkeder i hhv. City og Syd, som drives af ægteparret Karina og Dennis Holm.  De vil gerne støtte det lokalområde, som de er en del af og selv bor i. 

“Vores egne børn har altid dyrket sport i fritiden, hvilket har givet dem meget glæde i deres barndom og ungdomsliv. Vi kan se, at de har fået et socialt netværk, som følger dem også efter, at de er blevet voksne,” siger Dennis Holm.

Klubbens Sportslige leder, René Christiansen, er ligeledes meget begejstret for aftalen:

”Det har i et stykke tid været på tegnebrættet, at vi skulle have fat i en hovedsponsor til klubben, der samtidig kunne være trøjesponsor for alle vores børne- og ungdomshold. Og meget gerne en hovedsponsor forankret i lokalområdet. Jeg er sikker på, at vi i Rema 1000 har fundet et rigtig godt match, da jeg efter flere samtaler med Dennis har fået en fornemmelse af deres arbejde i Ørestad. Vores værdier er meget lig hinandens – og vi kommer med sikkerhed til at gøre meget brug af hinanden i fremtiden”, fortæller René Christiansen på Ørestad IF på Facebook.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »