ØRESTAD FEJREDE 3 NYE BYRUM PÅ 1 DAG

Lørdag den 9. september bød på hele tre fejringer af nye, grønne byrum i Ørestad. Se billeder fra Skovrummet, Parkpladsen og Kaffebakkerne her.

Ørestads tre nye byrum – Skovrummet i Ørestad Syd, Parkpladsen i Arenakvarteret og Kaffebakkerne i Ørestad City – har været hegnet ind siden anlæggelsen for at give træer, græs og planter ro til at gro. Nu er de store byggepladshegn væk, og byrummene blev lørdag 9. september indviet ét ad gangen med over 1000 gæster i løbet af dagen.

I den spritnye etape af Skovrummet på Else Alfelts Vej blev der uddelt croissanter, drukket massevis af kaffe og dyrket yoga på det nyslåede græs. Den nye park blev udforsket, og så bød fejringen på en omgang morgenopera, som mange nød på det nyslåede græs eller fra altanerne.

Grundejerforeningen Ørestad Arenakvarter fejrede indvielsen af Parkpladsen på hjørnet af Richard Mortensens Vej og Ejler Billes Allé. Over 100 børn hjalp til med at udsmykke vendepladsen ved siden af med spraypaint og kridt i alverdens farver. Der blev derudover lavet hjemmelavede, lysende insekter, drukket økologisk ukrudtbrus og smagt popcorn krydret med smage fra naturens skatkammer.

Kaffebakkerne i Byparken rundede festen af. I fire timer var Byparken forvandlet til open air-spillested. Der blev danset til voksenvenlig børnemusik og funky latinjazz, spillet musikbanko og spist 500 cupcakes, før solen gik ned over Sejlhuset, og instrumenterne blev pakket væk.

FOTOS: Grundejerforeningernes Sekretariat (GFS Ørestad)

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »