Ørestad Kor synger om fugle og søger tenorer

Efter snart 11 år er Ørestad Kor rigtig godt etableret og en del af bydelens kulturliv. Koret bliver inviteret med til diverse begivenheder og afholder også selv jævnligt koncerter.

Man kan for eksempel høre koret i Kirken i Ørestad onsdag den 24. maj kl. 19.30 til årets forårskoncert. Her præsenterer koret et helt nyt repertoire bestående af sange KUN med fugle. Korets sangere og dirigent Aleksandra Bertelsen har knoklet hårdt på at indstudere sangene og finpudse dem musikalsk hele foråret. 

“Vi glæder os meget til at præsentere vores nye repertoire for Ørestads beboere til forårskoncerten. Det er altid en stor fornøjelse at afholde koncert i Ørestad. Både publikum og sangere er meget engagerede og denne gang bliver det ekstra sjovt, tror jeg,” fortæller Aleksandra.

Kan man ikke deltage i forårskoncerten i maj, får man en chance for at høre koret til københavnerpicnic i forbindelse med arkitekturåret på Asger Jorns Allé søndag den 11. juni kl. 16-19. 

Ørestad Kor søger flere mænd – især tenorer. Koret øver hver onsdag aften kl. 19-21 på Ørestad Bibliotek under ledelse af Aleksandra Bertelsen. 

Flere tenorer
Koret har 34 sangere hvoraf de 26 er kvinder fordelt på sopran- og altstemmer, og 8 mænd fordelt på bas- og tenorstemmer. En fin fordeling, omend koret ønsker sig flere mænd – især tenorstemmer. 

“Jeg har sunget i koret siden starten for 11 år siden og nyder det. Det er et rart pusterum i hverdagen, at skabe musik sammen med andre et par timer hver onsdag aften. Vi hygger os og har et dejligt musikalsk fællesskab,” fortæller en af de mandlige sangere, Michael Bévort.

Hvis man har lyst til at være med i koret – eller kender én, der har – så tøv ikke med at tage kontakt til korets forperson Eva Sofie på 27216068 eller til Michael på 42400165.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »