Overborgmester kommer på skolebesøg og byvandring i Ørestad tirsdag

Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) har i disse dage rykket sit kontor til Amager Vest. Det meste af tirsdagen i næste uge er hun på besøg i Ørestad, hvor hun skal besøge en skolebestyrelse og på byvandring i Ørestad Syd.

Kommunestyret skal tættere på borgerne. Det mener flere partier i Borgerrepræsentationen. For ylig blev der oprettet et Københavnerting som skal komme med input til politikerne. 

Siden hun tiltrådte, har Overborgmester Sophie Hæstorp (S) oprettet ‘kontor’ i alle Københavns bydele i nogle dage ad gangen. 

Nu er turen kommet til Ørestad og Amager Vest. Sophie Hæstorp har afsat en hel dag – fredag i denne uge – til Ørestad. 

Skolebestyrelse og byvandring

Her skal hun mødes med skolebestyrelsen ved Skolen på Hannemanns Allé og derefter på en byvandring gennem Ørestad Syd. Det er Peter Hjorth fra Ørestad Syd Borgerforening som sammen med Mette Bugge har sammensat vandringen som foregår tirsdag den 28. februar kl. 15.30 – 17.00. Mødestedet er Royal Arena ved hovedtrappen.

“ALLE er velkomne til at være deltagende i en Walk and Talk med borgmesteren. Vi håber at MANGE, rigtig mange har lyst til at gå med!” skriver mette Bugge på facebook.

Borgerne har kunnet sende spørgsmål og idéer til borgmesteren forinden, og på den baggrund er der sammensat et program for hendes arbejdsdage.

“Demokrati handler om samtale, om dialog og om at lytte til hinanden. Derfor har jeg siden jeg blev overborgmester løbende flyttet mit kontor ud i vores bydele for at tage på virksomhedsbesøg, komme i praktik, blive klogere på børneliv og ældreliv og få inspiration og et nødvendigt indblik i hverdagen,” skriver Sophie Hæstorp på Facebook. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »