Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Overskuelige planer med en whiteboardtavle

Har I nogle gange brug for at kunne skabe overblik på arbejdspladsen?

Det kan handle om, at man gerne vil kunne skrive en dagsorden ned, når I skal holde møder – godt nok har I sikkert dagsordenen online, hvor der også bliver skrevet referat af mødet, men mens man sidder fysisk sammen, er det også rart at kunne skrive ned på et whiteboard, så alle kan se det. Klik her for at købe whiteboard tavle.

Whiteboardtavler findes i mange forskellige størrelser, så for jer handler det om at finde ud af, hvor den skal hænges op, samt hvor stor den må være. Det er rart at have en vis størrelse, så der netop er plads til de ting, man gerne vil have på – og måske også til at hænge et par forskellige papirer eller lignende op, hvis det er noget, der giver mening for jer i virksomheden.

Whiteboardtavler til brug i privaten

Det er ikke kun erhverv, der kan have gavn af en whiteboardtavle, selvom mange måske automatisk associerer det til netop det. De kan være fuldt ud lige så brugbare i private hjem, hvor den kan få dobbelt funktion som opslagstavle – det kan være, I har en entre eller et bryggers, hvor det kunne give god mening at kunne hænge ting relevante for ugen op, sørge for madplaner eller have en kalender hængende på – det skaber overblik og struktur i hverdagen.

For nogle betyder det rigtig meget, at hele familien kan skabe overblik, så man ved, hvad de forskellige familier laver på forskellige tidspunkter. Her er det måske en idé for jer at finde en lidt mindre tavle, da det sjældent i private hjem er muligt at montere en tavle, der er enormt stor – men hvis I har pladsen til det, er det naturligvis blot med at udnytte det, så I får mest muligt ud af det.

Close