Rema1000 samler ind til Ukraine i Ørestad

Rema1000 i Ørestad Syd og City har lavet en indsamling til fordel for børn i Ukraine i samarbejde med organisationen Red Barnet.

I begge butikker kan man hente kort og postkort i tusindvis og støtte arbejdet med børn i Ukraine ved at følge anvisningen på kortene. Kortene kan også hentes i Townhouse Gallery på Robert Jacobsens Vej 44H.

Man kan tage et kort og støtte med så meget, som man føler for. Vi måske er ved at være lidt ‘krigstrætte’ når det gælder Ukraine, fordi krigen sørgeligt nok er blevet hverdag. Det bekymrer mig og Karina meget, at vi mister fokus på den frygtelige krig 1000 kilometer syd for os,” siger fortæller ægteparret Dennis og Karina Holm, som driver hhv. Rema i Syd og Rema i City.

Dennis og Karina Holm med nogle af de mange farvestrålende kort, som man kan hente i de to Rema 1000 butikker, og støtte Red Barnet ved at følge anvisningerne på kortet.

For nylig besøgte de kunstmaleren Poul Pava i hans galleri i Rønne på Bornholm. Han var ved at flytte, og havde fundet en masse postkort med aftryk af hans malerier.
“Vi blev enige med Poul Pava om at det skulle bruges til at skabe noget opmærksomhed og larm om en sag – som vi kunne støtte. Og hvad er mere vigtig end børnene – de betaler altid den højeste pris,” siger Dennis Holm.

Parret har valgt at lave indsamlingen i samarbejde med Red Barnet som de mener er en seriøs organisation som får hjælpen ud.
Indsamlingen kører hele februar måned ud. Og der vil løbende blive annonceret, hvor meget der er samlet ind i Ørestad.

“Vi håber på at rigtig mange i Ørestad vil bakke op, tage et af de flotte kort – og være med til at hjælpe børnene i Ukraine”, siger Dennis og Karina.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »