Rund fødselsdag hos kiropraktorerne

Det blev fejret med bobler og højt humør, da Ørestad Kiropraktik og Sundhed fejrede 10 års fødselsdag i torsdags 22. juni

Allerede ved åbningstid klokken otte stod flasker og behandlere klar til at give dagens patienter en festlig behandling. Alle dagens patienter – og dem der bare kiggede forbi – blev budt på et glas bobler.

Gennem de sidste 10 år har Ørestad Kiropraktik og Sundhed behandlet ømme kroppe for både de lokale i Ørestad, samt alle dem, der hver dag tager turen til Ørestad for at arbejde.

”Med 10 år på bagen er vi nået dertil, hvor vi ser familier med tre generationer, og hvor vi har set en masse små spædbørn blive store” fortæller kiropraktor og medejer, Anne Vind.

Thea Geelbak og Anne Vind var kun to, da de startede deres behandlingssted i Ørestad i Porthuset i 2013.

Flyttede til Field’s
Siden 2017 har klinikken haft lokaler i Field’s, men det hele startede i et lille lejemål i forskudt plan i Porthuset i 2013. Mange patienter vil nok huske den smalle trappe, puslepladsen i brusenichen og den varme reception bag det store glasparti.

”Det krævede en del mod at flytte til dyrere og større lokaler i Field’s, men det hjalp på uroen i maven at se på de mange byggekraner. Jeg kan huske, at jeg ofte kiggede på en kran og sagde til mig selv, at det skal nok gå det hele,” fortæller kiropraktor og medejer Thea Geelbak.

Navneskifte
Efterhånden som byggekraner blev til beboede lejligheder, blev bemærkningerne til navnet også flere og flere. For navnet var “Ørestadens Kiropraktorer”. Flere af klinikkens gode patienter havde flere gange ladet bemærkninger falde om, at det hedder Ørestad og ikke Ørestaden. Og det skulle naturligvis rettes op ved flytningen. Ørestadens Kiropraktorer blev til Ørestad Kiropraktik og Sundhed.

”Vi ønskede at blive tværfaglige, så patienterne kunne få en rød tråd i behandlingsforløbet selv om de bruger flere forskellige typer behandling. Alt for meget information går tabt, og det er ikke optimalt. Derfor udvidede vi klinikken med to fysioterapeuter, massører, zoneterapeut og kropsterapeut. To gange om ugen afholder vi behandlermøder, hvor vi drøfter problemstillinger og behandlingsforløb, og opdaterer hinanden på ny viden. Det var en rigtig god beslutning,” fortæller Anne Vind.

I dag arbejder et stort tværfagligt team i Ørestad Kiropraktik og Sundhed i lokalerne i Field’s.

Ønsker ikke at blive større
Grundstenen er stadig kiropraktik og de 5 kiropraktorer har svært ved at følge med, når der er højsæson for havearbejde, ferier eller et sportsevent i københavn. Thea tilføjer:

”Dog ønsker vi ikke at blive meget større. Vi vil ikke miste det nære. Det er vigtigt at vi kender hinanden godt”. 

En ting som ikke har ændret sig gennem de 10 år er den lange åbningstid fra 7-20.

”Vi startede med nogle vilde åbningstider for at være mere attraktive. Der er mange der nyder godt at at komme forbi inden arbejdsdagen for alvor starter, eller når de afleverer børn i nabobørnehaven, eller efter arbejde frem til kl. 20. Mon ikke vi også forsætter 10 år mere på den måde?” siger Anne.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close