Sådan indretter du minimalistisk

Det kan nogle gange være svært at beslutte sig for, hvilken indretningsstil der skal gøre sig gældende i sin bolig, lige så vel som det kan være vanskeligt at eksekvere den i et hjem, der skal kunne mere end at se flot ud. Hvis du har et ønske om at forsøge dig med minimalismen i dit hjem, så skal du måske læse med her. 

Enkelt og funktionelt

Den minimalistiske stil fremmer det enkle og funktionaliteten i det enkle – det handler for mange om ikke at have en overflod af materielle ting, som der ikke er brug for i hjemmet. Så kig på dine ting og se hvilke, der reelt har en værdi og en funktion i dit liv, for så at vurdere om det stadig skal have en plads. På den måde får du måske rodet ud i nogle ting, og holde hjemmet frit for det der for nogle kan føltes lidt kaotisk i rummene. I minimalismen arbejder du som oftest efter reglen ’less is more,’ så uden at afskaffe dig alle dine ejendele, kan det måske være behjælpeligt at fjerne nogle af pladsholderne rundt omkring, hvis de alligevel ikke bidrager med noget til hjemmet. Så kan du holde linjerne i dit hjem rene og fokuserede. 

Møbler

Når det kommer til møbler, gælder det samme princip. Find møbler, der hviler i deres enkelthed samtidig med at de har en masse funktionalitet at bidrage med. Skovby Møbler er dansk design, der netop ønsker at bidrage til denne minimalistiske tendens, med stilrene og tidløse design, der også har en masse, at byde dit hjem. Der findes desuden også et stort udvalg af forskellige materialer, så du kan lege med teksturer og farver i dit enkle hjem, så der alligevel sker en smule for det æstetiske øje. Derudover kan teksturer og deres kontraster generelt være en god måde at skabe spil i indretningen. 

Close