Skræmmende, uhyggelig halloween krydret med lidt hygge venter i Stævnen

Har du nerver af stål, så kom gerne forbi spøgelseshuset i Stævnen 31. oktober, hvor man i anledning af Halloween godt kan forvente at blive forskrækket. 

”Vi har begge en passion for at skræmme børn,” lyder det med et grin, da Anne Lindfjeld skal forklare, hvad børnene i Ørestad kan forvente af uhyggelige oplevelser i anledningen af den kommende halloween, der rammer kalenderen 31. oktober.

Anne Lindfjeld og Andreas Utzon-Frank står bag halloweeen i Stævnen, der finder sted 31. oktober, hvis du altså tør. Foto: Anne Lindfjeld

Det er sammen med hendes gode ven,  Andreas Utzon-Frank, som hun kender gennem deres børns børnehave og skole, at de to venner er i fuld gang med planlægningen.

”Tidligere har Andreas gjort meget ud af at udsmykke sin bolig i 8-tallet, så alle børn i området talte om det. Vi lavede halloween sammen sidste år, og det var rigtig sjovt. Så i år går vi sammen om at lave et spøgelseshus i to etager i fællesrummet i Stævnen, og vi glæder os,” siger hun.

I første omgang efterlyste de to venner materialer i en facebook-gruppe, men de var så heldige, at Temahop.dk har doneret alle materialerne til den uhyggelige event. Også boligselskabet Balder er med som sponsor, så i år bliver det ekstra skræmmende uhyggeligt, lover de.

Glimt fra sidste års halloween. Foto: Anne Lindfjeld

En kirkegård venter

Anne og Andreas er helt vilde med halloween og glæder sig lige så meget som de lokale børn til dagen, hvor uhyggen endelig finder sted. Men også de voksne er mere end velkommen, da halloween er for hele familien.

”Vi har lavt en solid plan og skal skabe et rum, hvor man glemmer, at man er i et lokale i Stævnen. Jeg vil ikke afsløre for meget, men der kommer  en kirkegård og en slagter,” forklarer hun uden at ødelægge oplevelsen den sidste dag i oktober.

Sammen med Andreas har hun storshoppet i Silvan og hos Temashop.dk, som er Annes absolut yndlingsbutik, når det handler om kreativ udfoldelse af den uhyggelige art. De to venner er meget seriøse med deres projekt, som de håber bliver taget godt imod.

Ægte knogler i bur

”Jeg har sammen med mine børn været en tur i knogleskoven, som vi kalder området på fælleden, her fandt vi dyreknogler, der skal udstilles i et bur. Jeg har taget fri fra arbejdet, så vi mener det alvorligt med vores halloween,” siger Anne, der er spændt på, hvad både børn og voksne vil synes om hendes og Andreas’ halloween.

Uhyggen er på vej til Ørestad med halloween 31. oktober. Foto: Anne Lindfjeld

De to venner tæller dagene til halloween, og de glæder sig.

”Vi har haft succes før med at skræmme folk, så må vi se, hvor mange der tør komme forbi til trick og treat. Vores fælles mål er at det skal være sjovt. Men det er nok ikke for de helt små, men de må gerne komme med og være i gården, hvor de også kan opleve halloween,” fortæller hun med et smil.  

Alle er velkomne denne uhyggelige, men også hyggelige aften i Stævnens fælleslokaler, der forhåbentlig er svære at genkende i nye rober.

Der er plads til både børn og voksne til årets halloween, så kig forbi. Foto: Anne Lindfjeld

”Jeg elsker den aften, hvor ungerne render rundt som uhyrer, jeg håber de tør komme ind til os. Jeg elsker al den uhygge, det bliver frydefuldt. Jeg håber, at vi skaber en tradition, så vi også kan lave halloween næste år,” griner hun.

Alle er velkomne med eller uden udklædninger. Uhyggen starter 31. oktober klokken 17-20.30, hvis man altså tør. Adressen er spøgelseshuset i Stævnen på Robert Jacobsens Vej 101 i stuen.

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »