Sophie er ny leder af erhvervsnetværket ØICC

Mandag 1. maj startede Sophie Bruun begyndt som daglig leder for Ørestad Innovation City Gopenhagen (ØICC). 

Sophie Bruun kommer fra en stilling i Kultur- og Fritidsforvaltningen hvor hun i de seneste fem år har være sekretariatsleder for Kunst & Historie – en afdeling som omfatter Nikolaj Kunsthal, Københavns Museum / Museum of Copenhagen, Thorvaldsens Museum, Københavns Stadsarkiv og Dansekapellet. 

Her har fokus været på opbygning af initiativer på tværs af institutioner og organisationer, altid med fokus på tværfaglighed, innovation og partnerskaber. 

Hun har desuden længere erfaring med arbejde i Staten, herunder i Kulturministeriet og Integrationsministeriet bl.a. med udvikling af boligområder. 

“Jeg og resten af ansættelsesudvalget ser store muligheder i den sammenhæng mellem byudvikling og kultur, som Sophies baggrund er udtryk for. Det passer godt sammen med nogle af de projekter, som er i ØICC’s pipe-line,” udtaler ØICC’s formand, Søren Brøndum.

Sophie Bruun ser frem til arbejdet i ØICC. 

“Der er så mange muligheder i Ørestad, og jeg har allerede mødt flere af ØICC’s proaktive medlemmer og samarbejdspartnere, som jeg ser frem til at udvikle initiativer med. Jeg glæder mig også til at komme ind i ØICC’s projekter om bæredygtighed og innovation, som kan løfte Ørestad op som forbillede, ikke bare i Danmark, men også internationalt,” udtaler hun. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Close