Sukaiba vinder pris

World Culinary Awards har kåret rooftop-restauranten SUKAIBA Copenhagen på toppen af AC Hotel Bella Sky som Danmarks bedste hotelrestaurant foran de seneste tre års vinder; den Michelin-bestjernede Marchal på luksushotellet d’Angleterre.

Efter en stille Corona-tilværelse som cocktailbar mens pandemien hærgede, blev SUKAIBA Copenhagen i oktober 2022 relanceret som en panasiatisk fine dining-oplevelse med Jacob Brink Lauridsen (tidl. Alchemist, Noma og Molskroen m.fl.) som restaurantchef.

”Vi er selvsagt pivstolte af hæderen som Danmarks bedste hotelrestaurant. Men vi er mindst lige så stolte af kunne bidrage til det høje niveau, København og Danmark generelt bliver ved med at præstere som international destination for gastronomi. At være en del af det fællesskab føles som en sejr i sig selv,” siger Jacob Brink Lauridsen.

Foruden World Culinary Awards, vandt SUKAIBA Copenhagen i forrige uge prisen for ’Årets ret med caviar’ i Den Danske Spiseguide ved en uddeling på Mortens Kro i Aalborg. Her var man i kategorien oppe imod den 2-stjernede Michellinrestaurant, Alchemist.

En 7-retters tastingmenu på SUKAIBA står i 695 kr. pr. person, mens à la carte-forretter starter ved 125 kr., og hovedretter koster 145 kr. og opefter. Vinderretten med caviar, oksesashimi og østerssauce står i 195 kr. Hele menuen og bordreservation er at finde på www.sukaiba.dk

Du skal have abonnement for at læse denne artikel

Få adgang til Ørestad Avis - Første måned på gratis prøve
Translate »