Sushirestarant åbner til februar ved Bella Center

This describes the image
PHOTO:

Nozomi Sushi åbner i Bellakvarter i marts 2023 og i februar 2024 kommer caféen Mig & Annie samme sted. 

Endnu et spisested har underskrevet lejekontrakt i Bellkvarter. Det er Nozomi Sushi, som åbner i marts 2023 i Mørchs Hus over for Bella Center metrostation. Nozomi Sushi tilbyder frisklavet sushi, sashimi, sticks og andre japanske kvalitetsretter. Nozomi Sushi åbnede første gang i 2019 i København K og udvider nu konceptet til Bellakvarter.

Med Nozomi Sushis ”All you can eat”-koncept får du rig mulighed for at smage på alt, hvad du har lyst til – og bestille mere, hvis du ikke er blevet mæt. Måske vil du starte med et par forretter, som kunne være misosuppe eller forårsruller. Herefter kan du vælge mellem et væld af sushi og maki med fisk, kylling eller grønt samt lækre sticks.

I Mørchs Hus åbner også kaffebaren Bellas Coffee Lab i marts 2023.

I februar 2024 åbner Café Mig & Annie ved siden af det nye Kultur- og beboerhus på Lindgrens Plads. Den vil få udeservering ud mod Astrid Lindgrens Plads, hvor en ny indgang til Bella Center også er på vej. I Lindgrens Hus åbner også dagligvarebutikkerne Føtex Food og Netto, samt et apotek ​​​​.

Mig & Annie drives af brødrene Simran og Raman Arora, som også står bag caféen af samme navn i Lyngby – samt spisestederne India Royale og Namaste. 

Caféens brunch byder på hjemmebagt brød, ost, brunchpølser, græsk yoghurt, frisk frugt og juice. Man kan også få amerikanske pandekager og chia grød til morgenmad. Til frokost er der bl.a. avocado på ristet rugbrød eller en klassisk caféburger. Om aftenen er der f.eks. chili con carne eller cremet pasta.

Det oplyser nyhedsbrevet fra Bellakvarter A/S.

Translate »