Vigtige forberedelser til din autocamperferie i USA

Står du foran dit livs rejse, og har du og familien besluttet dig for at tage på kør-selv-ferie i USA, så er der en masse ting, som du skal have styr på, inden I drager afsted. 

Papirer, kørekort, forberedelser, rute og overnatninger er blot nogle af de mange ting, som du skal have forberedt. Og desto mere I har forberedt, desto mere kan I nyde den smukke natur!

Lej din autocamper

Først og fremmest skal du have helt styr på autocamperen, som du lejer. Er der plads til de antal personer, som skal afsted? Er der alt det udstyr I skal bruge? Er der noget I selv skal medbringe? Du kan sagtens finde en autocamper i USA til gode priser, som indeholder stort set alt, hvad I behøver til overnatning og madlavning. Det er alligevel vigtigt, at I læser de vedlagte dokumenter og beskrivelserne grundigt, så du er sikker på, hvad du skal medbringe, og hvad der er inkluderet i prisen. Det er også en god idé at bestille autocamperen i god tid inden rejsen, da man ofte kan leje autocamperen billigere i god tid.

Forberedelser til chaufføren

Det er en rigtig god idé, hvis I er flere på turen, som kan køre, så man har mulighed for hvile. For at køre en autocamper i USA skal du være mindst 21 år og have medbragt gyldigt EU-kørekort. Det er ikke et krav at have internationalt kørekort, men medbring et alligevel, så man undgår eventuelle misforståelser, og hvis I skulle blive stoppet af politiet. Det er også vigtigt, at alle chauffører skrives på lejekontrakten, som underskrives ved afhentning. Desuden skal I ved afhentning fremvise et gyldigt pas og et kreditkort.

Planlægning af rute

Det er især vigtigt, at I har planlagt jeres rute og overnatninger ned til mindste detalje. På den måde bliver det nemmere for chaufføren at køre i et ukendt stort land og trafik, og ferien nydes i den grad også mere. Du kan finde en masse inspiration på nettet om tidligere familier, som har været på kør-selv-ferie og deres rute. Her kan du finde anbefalinger til smukke naturoplevelser, og få en fornemmelse af, hvor langt man bør køre om dagen. Det er individuelt fra chauffør til chauffør, hvor mange kilometer, man kan køre. Man skal dog være klar over, at det tager længere tid at køre fra A til B end med en almindelig personbil.

Close